Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Renfe inicia la construcció d’un nou accés i l’ampliació de les marquesines a l’estació del Vendrell

Les obres tenen un pressupost de més d’1,5 milions d’euros

Renfe ha començat aquesta setmana les obres per construir un nou edicle d’accés i ampliar les marquesines a l’estació del Vendrell Renfe ha començat aquesta setmana les obres per construir un nou edicle d’accés i ampliar les marquesines a l’estació del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Mobilitat ACN
Dimarts, 19 Març 2024 22:10

Renfe ha començat aquesta setmana les obres per construir un nou edicle d’accés i ampliar les marquesines a l’estació del Vendrell. L’objectiu és millorar el flux d’entrada i sortida de viatgers, gràcies també a una nova connexió entre el nou edicle i les entrades al pas inferior que hi ha als extrems oposats de l’andana. En el cas de les andanes, es perllongaran 45 metres en direcció nord. Segons informa Renfe en un comunicat, les obres estan pressupostades en més d’1,5 milions d’euros i s’estima que se’n beneficiaran 2.300 viatgers cada dia.

Des del 15 de gener i fins l'agost, a l'estació del Vendrell durant bona part del dia no hi circulen els rodalies de l'R4 amb motiu de les obres del corredor mediterrani.La interrupció diària del servei afecta de 8 h a 19 h i de 21.30h a 22.30h. No afecta els caps de setmana ni dies festius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: