Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Jove presenta l'audiovisual que rememora la primera tripleta de 8 d'una colla tarragonina

'Records gravats' es presentarà aquest dijous 10 d’agost, a les 19 h, a la sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona

Imatge d'arxiu d'una pinya durant un assaig de la Colla Jove Imatge d'arxiu d'una pinya durant un assaig de la Colla Jove J. GRANERO / COLLA JOVE
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Agost 2023 20:12

La sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona (c/ Major, 14) acollirà aquest dijous l'acte de presentació de l'audiovisual 'Records gravats’, per rememorar la primera tripleta de 8 d’una colla tarragonina, ara fa 30 anys, i d’homenatge a les persones que han enregistrat els castells de la Colla Jove. L’acte es durà a terme el dijous 10 d’agost a partir de les 19 h.

L’equip de l’arxiu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estat digitalitzant els darrers mesos una gran quantitat de vídeos, sent les imatges del Sant Magí del 1993 unes de les més destacades, i es presentarà un audiovisual que ho recorda. A banda, també s'homenatjarà aquells castellers, castelleres i simpatitzants que han aportat el seu granet de sorra enregistrant els castells de quasi 45 anys de vida de la colla.

Entre les persones que assistiran a l'acte, hi ha Yasmina Armesto, presidenta de la Colla Jove Xiquets de Tarragona; Joan Rovira, cap de l’Arxiu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona; i els castellers homenatjats que van enregistrar les imatges el 1993. També comptaran amb la presència de la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, els responsables de l’arxiu municipal de la ciutat i la directora dels SSTT de Cultura de la Generalitat, Lourdes Malgrat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: