Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja es coneixen les guanyadores del sorteig de balcons de la Diada Castellera del Catllar

La Diada de la Festa Major, que se celebra el dissabte 26 d’agost, comptarà amb la Jove de Tarragona, la Colla Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca

Imatge d'arxiu d'uns pilars de comiat dels Xiquets de Reus, davant de la Casa de la Vila del Catllar Imatge d'arxiu d'uns pilars de comiat dels Xiquets de Reus, davant de la Casa de la Vila del Catllar AJUNTAMENT DEL CATLLAR
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Agost 2023 20:29

Aquest dimarts, 22 d’agost es va realitzar el sorteig oficial entre els veïns i veïnes del Catllar per assistir des dels balcons de l’edifici de la Casa de la Vila a la Diada Castellera de la Festa Major, que se celebrarà el proper dissabte 26 d’agost, i que comptarà amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella de Valls i Castellers de Vilafranca. Les premiades van ser: Chantal Olivé, M. Mercè Magriñà i Josefa Martínez.

Des de l'equip de govern recorden que tots els regidors i regidores del consistori tenen accés als espais de l'edifici de la Casa de la Vila per poder assistir de manera oficial a la diada castellera.

Pel que fa a la publicació realitzada pel grup municipal Somos Catllar, en el qual anuncia un sorteig del dret que tenen com a regidors d'assistir a la Diada, el govern municipal informa que "no està previst des de l’Ajuntament del Catllar, ja que el sorteig a la ciutadania ja s'ha efectuat des del propi consistori". En aquest sentit, el govern local vol aclarir que "si un regidor no pot o no vol assistir a la diada no significa que la seva plaça s'hagi de subhastar al millor postor. En aquest cas, al que millor segueix la seva xarxa social Instagram".

El Catllar, una diada mediàtica

La diada castellera del Catllar del proper dissabte és de les més importants del calendari de l’estiu i té molt seguiment mediàtic, cosa que significa que diversos balcons i/o finestres ja queden ocupats pels mitjans de comunicació, i que, per tant, es limita en la mesura del possible l'accés a l’edifici. De fet, per aquest motiu, hi ha regidors i regidores del consistori que han declinat aquest dret que tenen com a regidors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: