Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat atorga una subvenció de 800.000e al Museu Casteller per al període 2023-2027

L’equipament va obrir portes a Valls a principis de setembre amb la voluntat de convertir-se en un espai de referència

Dos visitants observant un audiovisual del nou Museu Casteller de Catalunya, a Valls Dos visitants observant un audiovisual del nou Museu Casteller de Catalunya, a Valls ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Món casteller ACN
Dimarts, 17 Octubre 2023 14:25

El Govern ha aprovat atorgar una subvenció de 800.000 euros a l’Ajuntament de Valls per al funcionament del nou Museu Casteller de Catalunya per al període 2023-2027. Durant els tres primers anys (2023, 2024 i 2025) l’import serà de 200.000 euros, mentre els dos últims (2026 i 2027) serà de 100.000 euros. L’aportació s’emmarca dins el conveni de col·laboració signat entre el consistori, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura per fer possible l’obertura i el desenvolupament de les activitats de l’equipament, que es va inaugurar a principis de setembre. El conveni també preveu que l’any 2026 es faci balanç dels primers quatre anys de funcionament, així com la renovació del compromís per fer del museu un espai de referència.

La museografia del nou espai compta amb un ampli desplegament de més de dues hores de material audiovisual repartit al llarg de 22 projeccions. Entre elles, un espectacle immersiu, muntatges de gran format o una proposta de videodansa dedicada a la rivalitat castellera. També destaquen les pantalles tàctils interactives que permeten al visitant ampliar els seus coneixements sobre tot el que envolta el món dels castellers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: