Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un catedràtic de la URV coordinarà una xarxa internacional d'experts en el dolor crònic infantil

El grup de recerca pretén incrementar el coneixement i la sensibilitat al voltant d'una problemàtica en augment

El catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Jordi Miró, coordinarà una xarxa internacional formada per 24 experts en el dolor infantil El catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Jordi Miró, coordinarà una xarxa internacional formada per 24 experts en el dolor infantil URV
Salut ACN
Dissabte, 01 Juliol 2023 11:34

El catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Jordi Miró, coordinarà una xarxa internacional formada per 24 experts en el dolor infantil. L'objectiu és augmentar la sensibilitat de la societat i promoure la recerca i el coneixement al voltant d'aquesta problemàtica en augment. Hi participaran professional de múltiples disciplines, clínics i investigadors, així com representants de les persones amb dolor crònic i la indústria. La proposta ha estat una de les onze que rebrà el finançament de l'Eranet Neuron, una institució vinculada a la Unió Europea que dona suport a la recerca en trastorns neurològics i mentals. De fet, és l'única iniciativa dedicada, específicament, al dolor infantil.

Miró ha assegurat que malgrat que han estat diverses les iniciatives similars que no han reeixit, la nova proposta "reuneix les condicions, perquè sigui un èxit". Considera que "la interdisciplinarietat i la col·laboració entre diferents àmbits", així com el seu marc geogràfic extens, és el que dona força a la xarxa.

Miró també ha celebrat que s'hagi valorat una iniciativa sorgida de la Càtedra de Dolor Infantil de la Universitat Rovira-Fundació Grünenthal. Assegura que aquest reconeixement "demostra confiança en la seva recerca, la qual es considera que té qualitat i rellevància internacional".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: