Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Roda de Berà ensenyarà a programar pàgines web i a crear videojocs

Es tracta d’una iniciativa engegada a través del Code Club i adreçada a nens i nenes entre 9 i 12 anys

L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Roda de Berà L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Roda de Berà CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Febrer 2020 10:14

Dotze nens i nenes de Roda de Berà, d’entre 9 i 12 anys, tindran l’oportunitat d’aprendre, cada dissabte a partir del pròxim 29 de febrer, a programar pàgines web i a crear videojocs i animacions a la Biblioteca Municipal. La iniciativa vol incentivar les vocacions científic-tecnològiques entre els infants, alhora que s’acosta els nens i nenes a les biblioteques públiques, en una franja d’edat clau per fidelitzar-los com a usuaris del servei.

La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà posa en marxa aquesta iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, juntament amb Code Club Catalunya i les universitats UOC, UPC-FIB, UDG, UPF, UB-Biblioteconomia, Elisava i la URV. Les sessions, un total de 12 fins el 30 de maig, estaran impartides per Fabio Velasquez, un estudiant d’enginyeria. Els infants interessats en participar-hi s’han d’inscriure a la Biblioteca, atès que les places són limitades per poder dedicar a cada alumne el temps necessari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: