Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Montblanc celebra que les obres del polígon logístic puguin començar aviat

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs presentat per una de les empreses i les obres podran començar

Compareixença de l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, amb representants del govern i de l'empresa GICSA  per anunciar l'inici de les obres Compareixença de l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, amb representants del govern i de l'empresa GICSA per anunciar l'inici de les obres AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Juliol 2023 18:24

Les obres del polígon logístic de CIMALSA a Montblanc podran començar aviat. El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs que havia presentat l'empresa que va quedar segona en el procés de licitació de les obres d'urbanització del polígon.

Això ha fet que les obres, que ja haurien pogut començar, no estiguin encara en marxa. La resolució ha estat favorable als interessos de l'empresa adjudicatària dels treballs, la UTE formada per GICSA i Eiffage, amb un cost de gairebé 10 milions d'euros. CIMALSA va adjudicar les obres a inicis del mes de maig.

L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, ha dit aquest divendres en una roda de premsa acompanyat del govern i de l'empresa GICSA que "ahir va ser el dia més feliç del que portem de legislatura. Hem treballat molt perquè això fos realitat i estem molt contents que s'hagi pogut desencallar". Pallissó ha celebrat  a rapidesa amb què el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha resolt el tema. "És una obra important per Montblanc, per la Conca i pel país", ha remarcat.

Josep Maria Torné, gerent de l'empresa GICSA, destaca que "era un contracte molt important per Montblanc i la Conca i una demora excessiva del tribunal hauria fet perillar moltes coses. Això ens ha fet veure el procés amb preocupació". Torné destaca que "ara ja podran començar les obres, esperem després de l'estiu, i en poc més d'un any les obres estaran acabades".

L'alcalde també ha destacat que "el compromís de Bon Preu amb Montblanc és ferm", responent així a la pregunta de si havia perillat en algun moment la seva implantació.

L'equip de govern ha participat a la roda de premsa, on s'ha destacat que l'inici de les obres suposarà també donar aire a les finances de l'Ajuntament de Montblanc, que estan molt debilitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: