Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus treu a licitació les obres per connectar la plaça del Víctor amb el futur Centre Cívic Gregal

La segona fase dona continuïtat a les obres actualment en marxa, que inclou la reurbanització de la plaça i trams dels carrers Ample, Miró i Santa Helena

Imatge d'arxiu de la primera fase de les obres d'urbanització de la plaça del Víctor i entorn Imatge d'arxiu de la primera fase de les obres d'urbanització de la plaça del Víctor i entorn ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Setembre 2023 22:32

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimecres, 13 de setembre al perfil del contractant la licitació del contracte d'obres de la segona fase d'urbanització de la plaça del Víctor i entorn. El contracte surt amb un pressupost de licitació de 241.975,75 euros (IVA inclòs) i preveu la connexió de la plaça amb el futur Centre Cívic Gregal, actualment en obres.

L’àmbit d’actuació de la segona fase d’obres és de 939,78m² i abasta el carrer Alt de Sant Josep; el carrer Castellvell entre els carrers Alt de Sant Josep i de Sant Joaquim; i part de la plaça del Pintor Ferré Revascall, davant el centre cívic Gregal.

El projecte, redactat per l’estudi d’arquitectura Batlle i Roig, defineix la plaça del Víctor com un element articulador i com a punt de connexió amb el Centre Cívic Gregal.

La segona fase dona continuïtat a les obres actualment en marxa, que inclou la reurbanització de inclou la plaça del Víctor i trams dels carrers Ample, Miró i Santa Helena.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: