Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat es compromet a enllestir les obres del passeig de les Cales de Miami Platja abans de l'estiu

Fonts del ministeri apunten que els treballs es reprendran els pròxims dies

Tanques d'obra als treballs del passeig de les Cales de Miami Platja Tanques d'obra als treballs del passeig de les Cales de Miami Platja AJUNTAMENT DE MONT-ROIG DEL CAMP
Urbanisme ACN
Dijous, 25 abril 2024 20:26

Les obres del passeig de les Cales de Mont-roig del Camp s'acabaran abans de l'inici de la temporada d'estiu, segons han explicat fonts del govern de l'Estat a l'ACN. L'ajuntament es va queixar aquest dimecres que els treballs portaven parats quasi dos mesos, fet que generava molèsties a molts veïns i preocupació de cara a l'arribada de visitants de l'estiu.

Des de l'Estat han apuntat que les obres estan pagades amb fons Next Generation i que les traves administratives que hi ha hagut no són responsabilitat del Ministeri per la Transició Ecològica (Miteco). Així, en els pròxims dies, es reprendran les obres, que duraran unes setmanes més.

L'àmbit de les obres comprèn 4,5 quilòmetres de carrers i 65.000 metres quadrats, amb més de 2.500 habitatges i diversos establiments de restauració afectats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: