Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El celler Clos de l'Ona de Gratallops acull l'exposició col·lectiva 'Bons Vins'

A la mostra, que s'inaugura aquest dissabte 12 de novembre, hi han participat 50 artistes del Penedès, Garraf, Priorat i el Baix Camp

A la col·lectiva s’hi mostren dibuixos, pintures, ceràmica, escultures, fotografies, arts aplicades, instal·lacions i també s’hi projectarà un muntatge audiovisual A la col·lectiva s’hi mostren dibuixos, pintures, ceràmica, escultures, fotografies, arts aplicades, instal·lacions i també s’hi projectarà un muntatge audiovisual LA FACTORIA DEL VI
Art Redacció Infocamp
Divendres, 11 Novembre 2022 21:44

A partir d’aquest dissabte 12 de novembre i, durant tres mesos, el celler de Gratallops Clos de l’Ona (DOQ Priorat) acull una mostra col·lectiva en la qual hi han participat 50 artistes del Penedès, Garraf, Priorat i el Baix Camp. L’exposició vol retre un homenatge al món de la pagesia i, en especial al sector vinícola que es dedica al conreu i l’elaboració del vi des de la passió i l’amor a la terra. És doncs una proposta artística al voltant del vi, dels bons vins, com és el cas del ‘Clos de l’Ona’, que es produeixen a partir del conreu delicat de la terra, la vinya, els ceps i el raïm.

A la col·lectiva s’hi mostren dibuixos, pintures, ceràmica, escultures, fotografies, arts aplicades, instal·lacions i també s’hi projectarà un muntatge audiovisual realitzat per Xavi Pascual sobre la verema. A través de les diferents creacions s’hi reivindica la necessitat d’un entorn i una societat amb més creativitat, més sensibilitat i respecte per la pagesia que dia rere dia, de sol a sol, treballen la terra en benefici d’un conreu i uns productes de proximitat.

Retrobament d'artistes del Penedès i del Priorat

La mostra artística col·lectiva és una iniciativa de l’artista vilanoví Joan Nadal, impulsada per la Factoria del Vi. La proposta pretén col·laborar en la revitalització cultural del territori mitjançant el retrobament i maridatge d’artistes i creadors de dues de les zones vinícoles més potents del país com són el Penedès i el Priorat. L’exposició es pot visitar durant els caps de setmana de novembre a gener al celler Clos de l’Ona de Gratallops i per accedir-hi cal contactar prèviament amb el celler mitjançant (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 666037898 ).

A banda de poder visitar les obres exposades, també s’ha programat en format de vermut electrònic el maridatge del vermut ‘Turuta’ amb la música ‘Deep House’ de la mà del Dj Xavi V. Les sessions de vermut electrònic amb degustació del ‘Turuta’ seran diumenge 27 de novembre i dissabte 10 de desembre a les 12 h. Per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia contactant amb el celler. El preu d’aquestes activitats tindrà un cost simbòlic de 6 euros.

La Factoria del Vi 

El celler de Gratallops forma part de l’empresa familiar ‘La Factoria del Vi’ que produeix tenint cura de tot el procés i dels elements que fan possible obtenir un most excel·lent de Garnatxa negra i Cabernet sauvignon del qual se’n derivarà el vi Clos de l’Ona (DQO Priorat). A banda, la marca també produeix i distribueix altres vins com el ‘Bicho Malo’ (DO Montsant), l’Amagat (DO Montsant); vermuts com el ‘Turuta’ i caves com l’Imperfecte i l’Imperfecte Reserva (DO Penedès).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: