Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep M. Munté i Guinart obre les portes del seu estudi al públic de Reus

L'artista internacional obrirà el seu estudi, Munté Art, els dijous, divendres i dissabtes, des del mes de desembre fins a mitjans de gener

El Mercadal de Reus El Mercadal de Reus JOSEP M. MUNTÉ GUINART
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Desembre 2022 12:09

Josep M. Munté i Guinart obre les portes del seu estudi de pintura aquest mes de desembre amb la intenció de fer visible la seva obra complerta, a la seva ciutat natal, Reus. Reconegut internacionalment, la seva trajectòria artística l’ha dut a exposat al Louvre de Paris, a Toronto (Canadà), a la Toscana (Itàlia), a Brussel·les i actualment té una de les seves obres exposades al M.A.D.S. Art Galery 7.0. que culminarà a la Pedrera de Barcelona, el proper 28 de desembre.

En Josep Maria es defineix com "un apassionat de la pintura". Té un estil completament personal derivat de la seva comprensió de l’art, autodidacta. Les seves pintures són gestuals i rítmiques amb grans pinzellades i una dedicació pel detall que acaben definint l’obra amb claredat. La facilitat que mostra per captar el moviment, de treballar la perspectiva i la textura, de transmetre la festa amb l’esclat de colors és molt interessant. La seva visió personal dels espais el du a crear amb molta vitalitat, amb molt de color, amb una potència que resulta inspiradora. Les seves obres desprenen una gran passió. El seu tarannà humil i tímid fa d’ell un home d’aparença distant, tot i que resulta molt proper i que “guanya en la distància curta” on ell se sent més còmode.

Munté acostuma a pintar paisatges urbans, molts d’ells de Reus però també de Cambrils, Riudoms, Barcelona, París; inspiracions marines; reunions de cafè, i altres temàtiques socials com els castellers, els diables de festa major, i altres idees inesperades.

Josep M Munté marina

L'estudi obre del desembre fins a mitjans de gener

El seu estudi Munté Art, situat al Camí de Riudoms, 10 de Reus, serà obert els dijous i divendres de 17 a 19 h. I els dissabtes d’11 a 13h. I de 17 a 19h. Del mes de desembre fins a mitjans de gener. També és possible que es trobi obert algun dia sense previ avís degut a la presència d’en Munté al local.

Abans de l’arribada del Nadal, Munté Art te previst realitzar diverses instal·lacions artístiques arreu del territori. Aquestes consistiran en petites incursions en paratges molt coneguts difuminant la seva obra en l’entorn per tal de crear un fusió visual que resultarà interessant a l’observador. Aquestes accions es podran seguir a través de les seves xarxes socials.

Es pot consultar la seva web www.munte-art.com i el seu Instagram @munte.art

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: