Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Palau Bofarull de Reus acull una exposició de l’artista ebrenca Núria Arias

Paisatges del Delta de l’Ebre i de Colòmbia protagonitzen bona part de les obres d’aquesta mostra, que es pot visitar fins al 6 d’abril

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició 'El pany, el mapa, el paisatge i els camins' de l’artista ebrenca Núria Arias El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició 'El pany, el mapa, el paisatge i els camins' de l’artista ebrenca Núria Arias DIPTA.CAT
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2024 12:35

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició 'El pany, el mapa, el paisatge i els camins' de l’artista ebrenca Núria Arias. La mostra, protagonitzada en bona part per paisatges i camins del Delta de l’Ebre, s’ha inaugurat aquest dijous amb un acte encapçalat per la diputada de la Diputació de Tarragona, Iris Castell. L’exposició es podrà visitar fins al 6 d’abril.

'El pany, el mapa, el paisatge i els camins' està formada per 23 peces, algunes en blanc i negre i d’altres en color, i que combinen l’aplicació de diverses tècniques: l’aquarel·la, la tinta xinesa o el collage. Aquesta exposició és un treball personal i íntim de l’artista, resultat d’una experiència de vida en què l’autodescobriment i la superació han tingut un paper cabdal.

Amb aquesta exposició, Núria Arias (Barcelona, 1965) també reflexiona sobre la pèrdua de sediments al Delta de l’Ebre i la gestió que es fa d’aquest espai. En aquest sentit, entre les peces que conformen la mostra hi ha un bitllet reivindicatiu: amb un valor simbòlic de 5 euros, la imatge del Montsià per una banda i la biòloga americana Lynn Margulis per l’altra, l’obra pretén posar de manifest la necessitat de preservar el riu Ebre i el medi natural en general.

Núria Arias

L'artista Núria Arias (Dipta.cat)

Durant la inauguració de la mostra, la diputada de la Diputació de Tarragona, Iris Castell, ha posat en valor el treball de l’artista i el seu to reivindicatiu. A més, ha destacat que des de la Diputació es treballa per retenir el talent dels artistes locals, que troben en el Palau Bofarull un espai per mostrar el seu art.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: