Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu del Vendrell organitza una visita comentada sobre l'exposició de la pedra seca

En el recorregut, que tindrà lloc aquest divendres 12 d'abril, s’interpreta la tècnica de la pedra seca, a través de diferents disciplines artístiques

Imatge de l’exposició temporal 'L’ànima de la Pedra Seca', a càrrec del Grup Art Polièdric format per diversos artistes Imatge de l’exposició temporal 'L’ànima de la Pedra Seca', a càrrec del Grup Art Polièdric format per diversos artistes MUSEU DEU
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2024 22:08

El proper divendres 12 d’abril, a les 19 h, es farà una visita comentada al Museu Deudel Vendrell sobre l’exposició temporal 'L’ànima de la Pedra Seca', a càrrec dels propis artistes. Es tracta d’un recorregut on s’interpreta aquesta tècnica artística tradicional i popular, que és la pedra seca, a través de la combinació de diferents disciplines artístiques.

Des de l’àmbit de la pintura, Joan Descals, artista interdisciplinari (dibuix, aquarel·la, pintura, vitralls, pedres i porcellana pintada, etc.), dona color a cadascuna de les paraules o conceptes que destaquen en els poemes dedicats a la pedra seca de Nati Soler Alcaide, poeta i escriptora de teatre i narrativa.

La interrelació amb la ceràmica ve de la mà de la ceramista contemporània, Camil·la Pérez Salvà, amb la seva particular interpretació ceràmica de les barraques de pedra seca i les aquarel·les de lliris. Mentre que Linus Urpí, fotògraf i artista digital, aporta la seva especial sensibilitat com a fotògraf.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. L'aforament és limitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: