Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les actuacions de Vèrtex i Alma Cello Quartet, al Museu Pau Casals

El cicle ‘Música als Jardins, del Museu Pau Casals del Vendrell, continua amb la seva programació després de la bona acollida del primer concert

Imatge d'arxiu de Vèrtex, el duet que actuarà aquest dissabte, 12 d'agost Imatge d'arxiu de Vèrtex, el duet que actuarà aquest dissabte, 12 d'agost CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 11:08

El Museu Pau Casals, d'El Vendrell, continua amb la seva programació en el marc del cicle ‘Música als Jardins’, després de la bona acceptació que va tenir el primer concert d’aquesta edició, el passat 5 d’agost, amb més de 150 persones de públic. Els grups convidats que continuaran posant ritme a aquest cicle són Vèrtex i Alma Cello Quartet, el proper 12 i 19 d’agost, respectivament.

Aquest dissabte, 12 d’agost, a partir de les 19:30h, serà el torn de Vèrtex, un duet de clarinet i piano format per Teresa Noguerol i Gerard Guerra, de gran qualitat musical, i que interpretarà peces de Niels Gade, Albert Guinovart, Andre Messager i Lluís Llach, així com peces pròpies. El dissabte següent, 19 d’agost, a les 20:15h el grup Alma Cello Quartet té la seva cita al Museu Pau Casals. Aquest és un quartet de violoncels, nascut a Barcelona, amb la idea d’explorar el recorregut violoncel•lístic que s'ha anat forjant al llarg de la història. Així, Irma Bau, Nico Cobo, Alba Haro i Eduard Raventós presentaran una proposta musical fent servir com a leit motiv la capacitat expressiva de l'instrument, per mostrar la seva versatilitat, fent un recorregut en el temps, que parteix de Telemann fins a arribar a Piazzolla.

L’entrada a tots dos concerts és gratuïta i oberta a tot el públic, sense necessitat de fer reserva prèvia. El cicle “Música als Jardins” tancarà la seva programació el dissabte següent dia 26 d’agost, amb l’últim concert de l’edició d’aquest any. Tot i això, les activitats d’estiu del Museu Pau Casals continuen també els divendres 11 i 18 d’agost, amb visites teatralitzades, encara que aquestes ja han esgotat totes les localitats disponibles. Per més informació sobre el cicle i les activitats estivals, pot trobar-se al web del museu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: