Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet lliura els premis del concurs d’Instagram del IV Vitrum

Els guanyadors han estat el vallenc David Bellviure i la vimbodinenca Dolors Mestres

Entrega de premis als guanyadors del concurs d'Instagram del IV Vitrum Entrega de premis als guanyadors del concurs d'Instagram del IV Vitrum CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2017 11:37

Vimbodí i Poblet ha fet entrega dels premis als guanyadors del concurs d’Instagram convocat amb motiu de la IV Festa del Vidre Artesà, Vitrum, celebrada el 30 de setembre i l’1 d’octubre. Els guanyadors han estat David Bellviure, de Valls, i Dolors Mestres, de Vimbodí i Poblet.

El vallenc va presentar-hi una imatge amb diferents figuretes d’animals que ha estat escollida pels votants en la categoria ‘vidre’. De la seva part, la vimbodinenca va concursar en la categoria ‘Vitrum’ amb una fotografia del carrer de Joan Griñó, decorat per nens i nenes de la vila amb motiu de la festa. Els dos seleccionats han obtingut com a premi un artístic porró de nevera creat expressament pel mestre vidrier, Paco Ramos, per a aquesta edició de la Festa del Vidre Artesà, a més de dues entrades per al Museu i Forn del Vidre i el llibre ‘Història de Vimbodí i Poblet’.
El concurs d’Instagram d’aquesta edició de Vitrum ha comptat amb una cinquantena de fotografies participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: