Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Tarragona del 1800 es fa present

Les VI Jornades de Divulgació Històrica culminen el cap de setmana amb les esperades recreacions

Les reconstruccions combinen rigor i divulgació Les reconstruccions combinen rigor i divulgació ELISABETH MAGRE/EL PUNT AVUI
Cultura Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 20 Octubre 2017 08:56

Amb la voluntat de ser més divulgatives i participatives que mai, les VI Jornades de Divulgació Històrica de la Tarragona del 1800 ofereixen una trentena d’activitats. Durant la setmana s’han anat celebrant diverses conferències i d’avui fins diumenge es concentraran el gruix de visites guiades, reconstruccions històriques i activitats lúdiques a espais reals que van ser testimonis del setge de Tarragona durant la Guerra del Francès, com la Falsa Braga i el passeig Arqueològic, la casa Castellarnau o la catedral i el seu campanar. Així, al passeig Arqueològic, l’espai Sant Dídac estarà dedicat a la recreació de la vida en un campament napoleònic, a l’espai Paborde s’oferiran tallers didàctics i l’espai Sant Domènec estarà enfocat a la difusió de la història, amb llibres, conferències i l’esperada Història en acció, en què es mostrarà com eren les tropes de Napoleó i les que van defensar la ciutat al setge de 1811.

Dissabte a la tarda i diumenge al matí tots els grups de reconstrucció convidats recrearan un combat entre tropes franceses i tarragonines d’aquell terrible 1811.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: