Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Els Reis Mags arriben a Reus!

Un gran nombre d'infants han esperat els Reis Mags a la plaça d'Anton Borrell

Carles Pellicer i Montserrat Caelles (al fons) amb ses Majestats Carles Pellicer i Montserrat Caelles (al fons) amb ses Majestats ADRIÀ MARTÍNEZ
Cultura
Divendres, 05 Gener 2018 21:40

Quan faltava poc per les 17h, Melcior, Gaspar i Baltasar han satisfet l'espera d'un gran nombre de nens i nenes que s'han concentrat a la plaça d'Anton Borrell. Ses Majestats han arribat en avioneta a la ciutat i han aterrat a l'Aeroport per desplaçar-se després a la plaça.

La màgia i la il·lusió ha estat present al parc de sant Jordi. L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, han donat la benvinguda als reis mags i, seguidament, han saludat a tots els infants i els han recordat que tots rebrien un regal.

Tot i que l'espera ha estat llarga, petits i grans no han dubtat en parar les mans i disposar gorres i bosses per aconseguir els primers caramels de la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: