Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada aquest dissabte a la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders

La visita, pensada per gaudir en família, s'iniciarà a les 11:30 h des de l'Escola bressol El Riuet de Coma-ruga

Elements de l'Associació per a la preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders Elements de l'Associació per a la preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 03 Mai 2024 18:39

L’Associació per a la preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders continua amb les visites guiades programades per aquesta primavera, a la Colònia Ferroviària, la segona de les quals es farà aquest dissabte, 4 de maig, a les 11:30 h. Una visita pensada per gaudir-la en família, i sobretot pels infants. El punt de trobaa escollit és l’Escola bressol El Riuet, al carrer dels Ocells de Coma-ruga.

Als assistents, petits i grans, se’ls situarà en el context de la història del ferrocarril a Catalunya, la creació de l'estació i la necessitat d'habitatges i serveis. Com eren i com són les vivendes, que és el Block System, “el local” construït pels mateixos treballadors o els edificis que formen la Colònia són alguns dels interrogants que es desvetllaran durant la visita.

L’altra part important de la visita guiada, és un taller familiar centrat en tres àrees: pintar un mural, fer petits rams amb eucaliptus dels arbres de la Colònia, i identificar diferents elements dels oficis ferroviaris, dels senyals i les eines que utilitzaven, i que són exposats senzillament al local de la mateixa Associació.

La preservació de la Colònia Ferroviària

Els assistents entendran com l’arribada del ferrocarril va transformar la vida de la gent i els serveis dels barris marítims, i se’ls donaran arguments per valorar i preservar la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders.

Les reserves per participar-hi es poden fer per telèfon: 670 019171 / 977680010 i per mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tothom hi és convidat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: