Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis compares i sets carrosses a la Rua de Carnaval de Vilallonga del Camp

El recorregut començarà a les 18h del dissabte 10 de febrer al carrer Camí dels Majols i s'espera que 400 persones participin en la rua

Els carrers de Vilallonga del Camp preparats per la Rua de Carnaval d'aquest dissabte 10 de febrer Els carrers de Vilallonga del Camp preparats per la Rua de Carnaval d'aquest dissabte 10 de febrer CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Febrer 2018 11:51

Els actes de Carnaval de Vilallonga del Camp es concentrarà el 10 de febrer, a les 18h, amb la rua com a protagonista, amb sis comparses i set carrosses. A més, es pot participar en categoria individual, parella o grup (de 3 a 9 persones) sense inscripció prèvia. El Carnaval compta amb un jurat especial, i és que serà el públic el que voti la millor disfressa de la rua.

Quan acabi el recorregut, al Centre Recreatiu, començarà el ball de Carnaval, i a les nou del vespre hi haurà una parada per sopar. Després del sopar començarà el ball de nit i al voltant de les dotze de la nit es farà l’entrega de premis.

El recorregut començarà al c/ Camí dels Majols (davant del Restaurant l’Encanteri). Després la desfilada anirà al c/ President Macià, decantarà pel c/ Onze de Setembre, plaça de la Pau, Rambla Verge del Roser fins c/ Sant Martí, c/Muralla fins al c/ de Reus, d’allà es tornarà a la plaça de la Pau i ja començarà la recta final una altra vegada per la Rambla Verge del Roser, on acabarà a l’altura del c/ Sant Martí.

Canvi de la Festa de les paelles

Després d'una votació popular es va decidir canviar el dia de la festa de les paelles, que passaran a fer-se la primera setmana de maig, amb l'objectiu de fer-les més compatibles amb la Rua de Carnaval. Per compensar aquest canvi dissabte 10 de febrer, dia habitual de la festa de les paelles, a dos quart de dotze del matí, al Centre Recreatiu, hi haurà ball infantil a càrrec del grup d'animació Arreplegats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: