Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval de Torredembarra arriba ple de novetats

Les carrosses de la gran rua de dissabte faran lluïment continu i les comparses podran fer el seu lluïment a la plaça Mn. Joaquim Boronat

Imatge d'arxiu del Carnaval de Torredembarra Imatge d'arxiu del Carnaval de Torredembarra CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Febrer 2019 21:29

El Carnaval de Torredembarra arriba al municipi del 28 de febrer al 5 de març amb tot un seguit de novetats al seu programa. La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que una de les més destacades és que les carrosses participants en la gran rua del dissabte 2 de març faran el seu lluïment continu, ja que el jurat es repartirà al llarg de tot el recorregut, mentre que les comparses podran fer el seu lluïment a la plaça Mn. Joaquim Boronat, on finalitzarà el recorregut. Així mateix, també es modifica el ball de confeti, que es trasllada íntegrament al passeig de la Sort.

El Carnaval de Torredembarra començarà el Dijous Gras, el pròxim 28 de febrer, amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes a la plaça Mn. Joaquim Boronat, a les 19 h, que farà un recorregut fins a arribar a la plaça del Castell, on es realitzarà la presa de possessió del poder local. A més, s’ha incorporat un nou acte: la Festa Jove el divendres de Carnaval, 1 de març, amb atraccions i música a la plaça de Mn. Joaquim Boronat. El dia gran del Carnaval serà el dissabte 2 de març, amb la desfilada de la Gran Rua, a partir de les 20:30 h. El mateix dia, però al matí, tindrà lloc el Carnaval infantil i el Ball de disfresses, el qual també s’ha reformulat, ja que s’ha canviat la rua pel lluïment de disfresses infantils a la plaça del Castell amb un espectacle musical d’animació, amb cançons i danses per a tothom. També s’ha afegit la passada del Drac Capsigrany, junt amb La Figa Te Fai, per acompanyar la canalla disfressada tant dijous com dissabte.

El diumenge, 3 de març, a les 12 h, sortirà la rua de Carnaval pel passeig marítim. El mateix dia, després del dinar popular que se celebrarà a l’envelat de Can Bofill, es farà públic el veredicte del jurat, i posteriorment, aproximadament a les 17 h, es realitzarà la batalla de confeti al passeig de la Sort. Finalment, el dimarts, 5 de març, tindrà lloc la sortida de la comitiva fúnebre, al carrer de Pompeu Fabra, a partir de les 19 h per a donar l'últim adéu a Sa Majestat Carnestoltes. En arribar a la plaça Mn. Joaquim Boronat es realitzarà el solemne enterrament i la sardinada i durant l’acte es lliuraran els reconeixements del vot popular.

Pel que fa als participants, enguany s’han inscrit a la Gran rua de dissabte 19 carrosses i 4 comparses (1.286 persones) i a la Rua de diumenge, 21 carrosses i 6 comparses (1.457 persones). Tota la informació sobre la programació del Carnaval de Torredembarra es pot consultar al web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: