Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç al Port de Tarragona i a l’antiga Tàrraco centren les activitats del Museu del Port a l’agost

‘Descobrint les amèriques’ es realitzarà els dies 2, 9, 23 i 30 d’agost, a les 22 h i ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’, els dies 17 i 18 d’agost, a les 12 h

El Museu del Port ofereix una activitat teatralitzada per conèixer com era el comerç a l'antiga Tarraco El Museu del Port ofereix una activitat teatralitzada per conèixer com era el comerç a l'antiga Tarraco MUSEU DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juliol 2019 10:44

La història del comerç al Port de Tarragona i el comerç del vi a l’antiga Tàrraco centres les dues activitats teatralitzades que ofereix el Museu del Port durant el mes d’agost. Per una banda, les Nits del Museu ofereixen ‘Descobrint les amèriques’, que tindrà lloc els divendres d’aquest mes, a les 22 h. D’altra banda, els Diumenges al Museu porten ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’ que es realitzarà el dissabte i diumenge, 17 i 18 d’agost.

Les Nits del Museu permetran que el públic familiar pugui conèixer, a través d’una vista teatralitzada de la mà de Miquel Ballester, l’amic tarragoní de Cristòfol Colom, el comerç del Port de Tarragona al llar de la història, des de segle XV. Aquesta visita es podrà realitzar en català el 2 i 23 d’agost i en castellà el 9 i 30 d’agost, amb el Museu del Port com a punt de trobada.

D’altra banda, els Diumenges al Museu ofereix una activitat teatralitzada en què el comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. Aquesta activitat tindrà lloc el 17 d’agost, a les 12 h, en castellà, i l’endemà, 18 d’agost, en català.

Totes dues activitats tenen aforament limitat, per la qual cosa cal reservar prèviament a través del telèfon 977 259 434 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.t. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: