Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona estrena aquest divendres el documental dels 40 anys del Carnaval

S'estrenarà, a les 19:30h, al Teatre Tarragona i s'emetrà l'endemà dissabte per TAC12 tv i les xarxes socials municipals

El director del documental, Carles Cortés, amb una de les persones entrevistades durant l'enregistrament El director del documental, Carles Cortés, amb una de les persones entrevistades durant l'enregistrament AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Febrer 2021 16:35

Aquest divendres 12 de febrer, a les 19.30h, tindrà lloc l’estrena del documental dels 40 anys de Carnaval al Teatre Tarragona. S’obriran portes a les 19h per a l’entrada del públic, per accedir a la sala que estarà acompanyat de música en directe a càrrec de Mr. Jack des de l’escenari. Un cop hagi arribat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’interpretarà la cançó 'Lluitant per un somni' de Carles Carrasco, que va composar per a la Disfressa d’Or 2019 i seguidament i per primera vegada, la cançó 'Compàs emmascarat', que Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la Banda Sonora Original del Carnaval.

A patir d’aquí iniciaran els parlaments per part de l’alcalde, acompanyat del periodista i director del documental, Carles Cortés. Recordem que l’enregistrament ha anat a càrrec de Morris Produccions i la coordinació, de Jordi Vinyoles. Al documental que s’emetrà seguidament, hi ha participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, altres han ofert imatges i vídeos antics que s’han utilitzat per al record de tots i totes i al mateix temps també gràcies a l’Arxiu Municipal.

L’acte de demà no estarà obert al públic general, s’ha convidat expressament als protagonistes i persones directament implicades amb el Carnaval, però recordem que s’emetrà l’endemà dissabte 13 de febrer per Tac12 tv i les xarxes socials municipals. A partir d’aquell moment estarà disponible per a tothom al youtube de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: