Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental dirigit per Carles Cortés hi ha participat més de 40 persones, que han estat entrevistades

Durant l'acte va sonar la cançó 'Compàs emmascarat', que Carles Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la Banda Sonora Original del Carnaval Durant l'acte va sonar la cançó 'Compàs emmascarat', que Carles Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la Banda Sonora Original del Carnaval MANEL R. GRANELL / AJ. DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Febrer 2021 11:36

El documental històric dels 40 anys de Carnaval de Tarragona s’ha estrenat aquest divendres vespre al Teatre Tarragona. L’acte s’ha iniciat amb la interpretació de la cançó 'Lluitant per un somni' de Carles Carrasco, que va compondre per a la Disfressa d’Or 2019 i, seguidament i per primera vegada, ha sonat la cançó 'Compàs emmascarat', que Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la Banda Sonora Original del Carnaval.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat del periodista i director del documental, Carles Cortés ha ha agraït “a totes les persones que apareixen a la pantalla i a totes les que han treballat darrere. Vosaltres sou els protagonistes i, encara que sé que enguany no pugueu sortir al carrer, les vostres vivències hi són al documental”.

L'alcalde, Pau Ricomà, i el director del documental, Carles Cortés (Foto: Manel R.Granell):

Pau Ricomà i Carles Cortés

L’enregistrament ha anat a càrrec de Morris Produccions i la coordinació ha estat de Jordi Vinyoles. Al documental hi ha participat més de 40 persones, que han estat entrevistades. Altres han ofert imatges i vídeos antics que s’han utilitzat per al record de tots i totes i al mateix temps també gràcies a l’Arxiu Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: