Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis Mags d'Orient tornaran a repartir regals "casa per casa" a Cambrils

Els "Reixos" enguany no arribaran pel port per evitar aglomeracions i iniciaran la Gran Cavalcada al raval de Gràcia

El Rei Gaspar, portant un regal a una nena de Cambrils, en una imatge d'arxiu El Rei Gaspar, portant un regal a una nena de Cambrils, en una imatge d'arxiu ARXIU / JOSEP M. FERRANDO / REVISTA CAMBRILS-GDDCT
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 21:13

Tot és a punt a Cambrils per l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Una de les activitats per tothom és la Gran Cavalcada, que enguany recuperarà la tradicional desfilada pels carrers i places de la vila. Aquest dimecres 5 de gener, Ses Magestats no arribaran pel port -per evitar aglomeracions- i el seu seguici iniciarà el recorregut, a les 19.00h, des del raval de Gràcia, travessarà el pont de la riera d'Alforja, continuarà pel passeig La Salle i seguirà pel passeig de les Palmeres, el passeig Miramar, la Rambla Jaume I i l’avinguda Adelaida fins a l'Ajuntament, on tindran lloc els parlaments i la recollida de les cartes.

Aquest any  la cavalcada serà més llarga perquè incorporarà dues carrosses del Carnaval de Tarragona. La desfilada de Ses Majestats, que se celebra a Cambrils des del 1912, està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes La Salle Cambrils (AAA).

Es recupera el repartiment de regals "casa per casa"

Com és tradicional, el dia 6 de gener, membres dels Antics Alumnes La Salle amb l'ajuda de voluntariat col·laboraran amb els Reis d'Orient per al repartiment -casa per casa- de les joguines als infants, que l'any passat es va haver de suspendre per la pandèmia. Cada any els Reis passen aproximadament per unes 600 llars en un dels moments més esperats del Nadal cambrilenc. Enguany el repartiment s'iniciarà pel barri del Pinaret, seguirà per la plaça del Pòsit i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent. A les 10 hores, es preveu el repartiment per Nou Cambrils.

En tot moment serà obligatori l'ús de la mascareta per a tothom, respectar la distància de seguretat i evitar aglomeracions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: