Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis d'Orient recorren els carrers de Reus i reparteixen regals

La Cavalcada ha culminat a l'Ajuntament amb la recepció per part de l'alcalde i el consistori, que han lliurat als "Reixos" les claus de la ciutat

Els Reis d'Orient, al balcó de l'Ajuntament de Reus Els Reis d'Orient, al balcó de l'Ajuntament de Reus REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Gener 2022 23:00

Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat a Reus aquest dimecres 5 de gener per portar regals a totes les llars de la ciutat. A primera hora de la tarda han estat rebuts per l'alcalde Carles Pellicer, i pel regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, al Parc de Sant Jordi.

Posteriorment han visitat els infants ingressats a l'Hospital de Sant Joan i a les 18:30 h han iniciat la Cavalcada pels carrers del centre de la ciutat, un recorregut que ha vist lluir les diferents carrosses i l'estel, que ha obert la comitiva, a més de torxats, patges, baiards, músics i les bigues romanes, entre altres.

La Cavalcada ha culminat a l'Ajuntament amb la recepció per part de l'alcalde i el consistori, que han lliurat als Reis d'Orient les claus de la ciutat. Atesa la situació de pandèmia, els Reis d'Orient i tots els seus acompanyants, així com el públic que els ha volgut saludar, han anat amb mascareta.

Cavalcada i recorregut

A partir de les 18:30 h l’estel ha guiat la cavalcada des del carrer Ample i ha seguit el recorregut següent: carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici ha baixat pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

Rei Melcior Cavalcada Reus 2022

Un cop a l’Ajuntament, han sortit al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per a la llarga nit que els espera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: