Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls dona la benvinguda al Nadal

L'encesa de l’enllumenat nadalenc a càrrec del personatge 'Estel' va comptar amb la participació de la cantant Mariona Escoda

Valls va donar la benvinguda al Nadal amb l'encesa de l'enllumenat Valls va donar la benvinguda al Nadal amb l'encesa de l'enllumenat AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Novembre 2022 11:51

Valls va donar la benvinguda al Nadal aquest divendres a la tarda amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc a càrrec de l’Estel, el popular personatge de la Fàbrica de les Il·lusions, amb l'espectacle 'Benvinguda Estel'.

Estel personatge Valls Nadal 2022

L'acte també va comptar amb la presència de la cantant vallenca Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del concurs de TV3 'Eufòria', que expressar el desig de passar unes Bones Festes, des del balcó de l'Ajuntament.

Mariona Escoda Nadal Valls 22

A continuació, una cercavila amb el Fumera i els Nans, acompanyats de la Banda del Gínjol, han escampat la llum de Nadal amb una cercavila pel Centre Històric vallenc.

Fumera Nadal Valls 2022

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: