Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen Els Pastorets i el Concert de Nadal als teatres de Tarragona

La Golfa i La Salle representaran 'Els pastorets', els dies 27 i 28 i el 3 i 4 de gener respectivament, i la Jove Orquestra Intercomarcal actuarà el dia 30

Imatge d'arxiu d'Els Pastorets de la companyia local La Golfa Imatge d'arxiu d'Els Pastorets de la companyia local La Golfa CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Desembre 2022 10:16

Aquestes festes els teatres de Tarragona s’ompliran de propostes nadalenques. El dimarts 27 i el dimecres 28 de desembre, a les 18.30 h, la companyia local La Golfa representarà 'Els pastorets de Tarragona' al Metropol, un espectacle fonamentat en el clàssic de Folch i Torres, però tarragonitzat, reinventat i modernitzat, amb uns diàlegs plens d’ironia i la crítica desfermada dels Pastorets més canalles de Tarragona.

I, després d’un any sense poder-se representar per la pandèmia, també el Metropol acollirà el retorn de l’associació La Salle de Tarragona, el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener, amb 'Els pastorets tradicionals', interpretats des del 1952.

El Teatre Tarragona serà escenari del Concert de Nadal de la Jove Orquestra Intercomarcal, el divendres 30 de desembre, a les 20 h, qui actuarà sota la direcció de Marcel Ortega i Martí.

Les entrades ja estan a la venda al web d’entrades.tarragona.cat i a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: