Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç recupera la festa de Cap d'Any a la Sala Polivalent

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la Piscina Coberta Municipal fins el dia 30 de desembre, a 15e

Imatge d'arxiu de la festa arbocenca de Cap d’Any Imatge d'arxiu de la festa arbocenca de Cap d’Any AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Desembre 2022 20:35

La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà una nova edició de la festa arbocenca de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç després de 2 anys de suspensió per la pandèmia. Una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques i que es quedin a la vila a celebrar el cap d’any de forma segura.

L’esdeveniment començarà a la 1 de la matinada del dia 1 de gener de 2023 fins a les 5 de la matinada i comptarà amb les actuacions del grup Star Ways, el Dj. Dani i el showman local Rufino amb la Disco Làser Show.

Les entrades

Les entrades anticipades es poden adquirir des del 23 de desembre a un preu especial de 15 euros, fins el dia 30 de desembre, a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la piscina municipal. Cada entrada inclourà tres consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas, l’entrada només inclourà dues consumicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: