Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cavalcada de Reis a Constantí estrenarà noves carrosses i elements decoratius

La sortida està prevista aquest dijous 5 de gener, a les 17 hores, des del Camp de Futbol Municipal

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Constantí Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Gener 2023 21:41

Constantí ja ho té tot a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags 2023, que aquest any tornarà a recórrer als carrers del municipi amb la presència de Ses Majestats els Reis d’Orient i abans de la nit més màgica de l'any.

La Cavalcada d'aquest any estarà plena de sorpreses i novetats. En primer lloc es farà un nou recorregut com a conseqüència de les obres que s'estan fent al carrer Major. La sortida està prevista a les 17 hores des del Camp de Futbol Municipal La Coma i després del recorregut pels carrers del poble Ses Majestats arribaran a l'Ajuntament on seran rebuts per les autoritats municipals i des d'on adreçaran unes paraules als constantinencs i constantinenques.

D'altra banda, aquest any s'estrenaran noves carrosses i tots els elements decoratius, ambientació i escenografia que acompanyarà la cavalcada també seran completament nous. Com és habitual, la cavalcada reial comptarà amb la col·laboració i participació de diverses entitats i associacions locals.

Campament Reial al Pavelló Poliesportiu

Abans de la Cavalcada dels Reis Mags, durant els dies 4 i 5 de gener els Patges  instal·laran el campament reial al Pavelló Poliesportiu per tal de recollir les cartes, classificar i preparar tots els regals que es lliuraran als infants de Constantí durant la Nit de Reis. Música, diversió i màgia assegurada en un espai que estarà caracteritzat, un any més, amb tot l'univers que envolta els Reis Mags d'Orient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: