Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Retaules Vivents 2023 es faran al Parc de Sant Jordi de Reus

El canvi d'ubicació s'ha fet per allargar el recorregut dels espais del Nadal de la ciutat

Imatge d'arxiu dels Retaules Vivents de Nadal, a Reus Imatge d'arxiu dels Retaules Vivents de Nadal, a Reus REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2023 14:39

L’edició d’enguany dels Retaules Vivents de Nadal canvia d’ubicació i es durà a terme al Parc de Sant Jordi de Reus. Tal com s’ha explicat aquest matí en roda de premsa, d’aquesta forma s’estén el recorregut dels espais del Nadal de Reus. Els dies de representació dels retaules seran el 22, 23, 25 i 26 de desembre, a partir de les 19:30 h.

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha explicat que amb el canvi s’aconsegueix “un espai més ampli, amb més possibilitats i que millorarà la convivència amb la resta d’activitats que es duen a terme pel centre de Reus”.

presentació Retaules Vivents 23

La regidora Noemí Llauradó ha presentat les novetats dels Retaules Vivents, amb membres del Patronat Foc Nou (Reus.cat)

Els Retaules Vivents de Reus celebren aquest any 2023 la seva XXXV edició. Es representaran 7 retaules: el de la Creació, l’Anunciació a Maria, l’Anunciació i la posada dels pastors, el Naixement, el Taller i el Palau d’Herodes.

Els Retaules Vivents estan organitzats pel Patronat Foc Nou, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, entre d’altres.

Aquesta representació tradicional que es fa cada any a Reus se suma a les diferents propostes de la campanya de Nadal i que ofereix un recorregut per tot el centre de la ciutat, des del Mercadal o la plaça d’Evarist Fàbregas, passant per la plaça del Prim, la bola de llums i l’espai “Un Nadal Rodó”, a la plaça de la Llibertat o les atraccions firals a la plaça d’Anton Borrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: