Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una seixantena de persones participen a Tarragona en l'Amic Invisible més gran del món

L'entrega de presents entre els participants, llibres de segona mà, ha tingut lloc per primera vegada avui a la plaça Pilar Pradells de Torreforta

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, amb dues nenes que han participat en l'Amic Invisible més gran del món La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, amb dues nenes que han participat en l'Amic Invisible més gran del món TJERK VAN DER MEULEN
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Desembre 2023 23:23

El barri tarragoní de Torreforta ha estat aquest divendres 29 de desembre l'escenari de l'"Amic Invisible més gran del món”, una activitat organitzada per la Biblioteca Pepita Ferrer i la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona. L'entrega de presents entre els participants, llibres de segona mà, ha tingut lloc per primera vegada avui a la plaça Pilar Pradells de Torreforta. En aquesta primera edició de la iniciativa han participat una seixantena de persones no només del barri sinó de tots els indrets de la ciutat de Tarragona, així com de totes les edats.

La consellera de Cultura, Sandra Ramos; la consellera de Centres Cívics, Cecilia Mangini; i el conseller d'Educació, Berni Álvarez, han participat de la iniciativa tot regalant un llibre de segona mà al seu respectiu amic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: