Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca signa dos convenis per fomentar la recerca i la història de la comarca

Els acords s’han signat amb l’Institut de Paleoecologia i Evolució Social (IPHES)i amb l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC)

Imatge del ple celebrat al Consell Comarcal de la Conca de Barberà on es va aprovar la signatura dels convenis Imatge del ple celebrat al Consell Comarcal de la Conca de Barberà on es va aprovar la signatura dels convenis CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 02 abril 2024 11:17

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha signat dos convenis de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la cultura i història de la comarca. Ambdues signatures van ser aprovades per unanimitat en el ple celebrat el passat dilluns 25 de març.

El primer acord es va segellar amb l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES-CERCA) per fomentar la recerca arqueològica al jaciment del Molí del Salt situat a Vimbodí i Poblet. El primer conveni amb l’IPHES es va signar amb data de novembre de 2020 i a través del qual el Consell Comarcal contribueix anualment, i pel període de 4 anys, al finançament de les tasques d’excavació, recerca i posada en valor patrimonial del jaciment del Molí del Salt (Vimbodí i Poblet). L’aportació anual durant els exercicis 2024, 2025, 2026 i 2027 serà de 2.000 euros.

El segon ha estat amb l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) per tal de participar en el projecte “El territori de la Cessetània occidental al primer mil·lenni aC”. El primer conveni amb l’ICAC es va signar el 31 d’agost de 2022. Aquest estableix que durant els exercicis 2024, 2025 i 2026 es farà una aportació anual de 2.000 euros.

Amb la signatura d’aquests dos convenis de col·laboració es pretén fomentar la cultura i valorar la història de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: