Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus lliura els premis del 77è Concurs Exposició Nacional de Roses

L'exposició es podrà visitar fins aquest dilluns 6 de maig al Teatre Bartrina

El 77è Concurs Exposició Nacional de Roses es podrà visitar fins aquest dilluns al Teatre Bartrina El 77è Concurs Exposició Nacional de Roses es podrà visitar fins aquest dilluns al Teatre Bartrina CENTRE DE LECTURA DE REUS
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Mai 2024 10:45

El Centre de Lectura de Reus ha atorgat aquest dissabte els guardons del 77è Concurs Exposició Nacional de Roses, que es podrà visitar fins dilluns que ve al Teatre Bartrina.

Els primers premis de cada categoria del Concurs Exposició Nacional de Roses han estat atorgats a: Manel Mora (Afeccionats Rosa Estàndard); Carme Miró (Afeccionats Poliandres i Millor exemplar "Albert Via") i Berta Piñol (Afeccionats Miniatures).

També s'han atorgat els premis especials següents: Araceli Mestre (Millor rosa "Ciutat de Reus"); Carme Miró (Rosa "Centre de Lectura 1859"); Manel Mora (Rosa més perfumada i Rosa "Pau Casals"); Cori Capdevila (Rosa "Centre de Lectura"); Ramon Fonts (Millor exemplar) i Germans Domingo (Millor "Rosa Gaudí").

38è Concurs de composicions florals

Pel que fa al 38è Concurs de composicions florals, la guanyadora ha estat Coia Domingo per la creació 'Gasosa', mentre que Josefina Cristina ha obtingut el primer premi del II Concurs Popular Rosa Estàndard per a nous expositors.

Finalment, la guanyadora del concurs d'Instagram #rosesCLR2024 ha estat Cori Fernández per la fotografia 'Gea de la Natura'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: