Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Celler de Vila-seca projecta aquest dijous el documental 'Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard'

El film, guanyador del Premi In-Edit 2023,  és una recorregut per la figura del compositor vallenc Robert Gerhard, a través del Quartet Gerhard

Fotograma del documental 'Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard' Fotograma del documental 'Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Mai 2024 18:50

El proper dijous 9 de maig, a les 19.00 h, tindrà lloc al Celler de Vila-seca la projecció del documental 'Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard', un recorregut i una mirada per la figura del compositor vallenc Robert Gerhard, a través dels músics del mateix Quartet Gerhard.

El film va ser guanyador del Premi In-Edit 2023 al millor documental nacional i posa en valor a un dels compositors claus de la música contemporània del segle XX en els diversos àmbits que va explorar, entre ells el dodecafonisme i la música electrònica.

En el film es dona a conèixer la trajectòria del Quartet Gerhard, un dels quartets de corda de referència al país, seguint les seves passes en diferents moments de treball i de concerts arreu d’Europa.

L’acte comptarà amb la presència del mateix quartet, dels directors del documental, Josep Badell i Xavier Bosch, i del compositor Joan Magrané, encarregat de tancar l’acte.

Tant el Quartet Gerhard com el compositor Joan Magrané són figures vinculades a l’Escola de Música de Vila-seca, que enguany celebra els seus 50 anys, i al seu Conservatori, com a antics alumnes. A més, el quartet, forma part habitual de la programació de l’Auditori Josep Carreras ja que n’és resident des de fa alguns anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: