Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Axion obrirà els cinemes de la Fira Centre Comercial de Reus amb unes 800 butaques

L’operadora cinematogràfica Axion preveu que el projecte estigui enllestit a finals d’any, amb una inversió aproximada d’1,8 milions d’euros

Els empresaris i representants polítics davant del local on s'estan construint els nous cinemes Axion Els empresaris i representants polítics davant del local on s'estan construint els nous cinemes Axion ALBA SANCHA
Economia i negocis Alba Sancha
Dimarts, 18 Juliol 2017 11:53


Els nous cinemes de Reus ja comencen a ser una realitat amb l’inici de les obres a la Fira Centre Comercial. Avui, 18 de juliol, s’ha donat a conèixer l’operadora cinematogràfica que efectuarà les obres i gestionarà el nou servei cinematogràfic a Reus després del tancament de l’històric cinema Palace. Es tracta de l’empresa valenciana Axion, que es troba actualment en fase d’expansió arreu de l’estat espanyol. El cap d’obra i manteniment de l’operadora, Joaquim Sanprimo, ha explicat que els nous cinemes comptaran amb unes 700 o 800 butaques i amb l’últim en tecnologia sonora, amb sorround sound 7.1, i en imatge, amb la màxima resolució disponible al mercat. Sanprimo ha apuntat que la data de finalització de les obres està prevista cap a finals d’any i que la inversió rondarà aproximadament els 1,8 milions d’euros.

“Els nostres cinemes són l’últim en avantguarda”, ha assegurat el cap d’obra i manteniment d’Axion. Sanprimo ha fet referència a l’oferta cinematogràfica dels seus cinemes, els quals comptaran amb una cartellera que, a més d’oferir les pel•lícules comercials que es poden trobar a altres sales com les de Les Gavarres i les de Vila-seca, també apostaran per un cinema d’autor amb un vessant més cultural. Pellicer, per la seva banda, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta oferta més variada.

Cessió municipal

Els cinemes s’estan construint en una superfície d’uns 1.500 metres quadrats, en l’última planta del centre comercial. Part d’aquesta superfície, uns 1.100 metres quadrats, pertanyen a un local propietat de l’ajuntament que, tal com ha explicat l’alcalde Pellicer, “el consistori ha cedit per a fer possible la construcció dels cinemes”. La resta de superfície pertany a un altre local adjunt que restava buit.

Tot i l’oposició de sis associacions comercials de Reus a la decisió de construir els cinemes en un local de propietat municipal, l’alcalde de Reus ha assegurat que els nous cinemes “complementaran l’oferta que hi ha a la ciutat”. Segons els comerciants reusencs tant la localització del cinema en un centre comercial com la cessió municipal comportaran un desequilibri en el comerç de la ciutat que els afectaria directament. Davant d’això, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha argumentat que les persones que en aquests moments han de desplaçar-se a altres cinemes, com el de Les Gavarres o el de Vila-seca, tornaran a la ciutat amb l’obertura de les noves sales d’Axion a Reus i, per tant, això “beneficiarà el teixit comercial”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: