Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona registra el millor setembre de la seva història

La infraestrucutra ha tingut un creixement del 36,4% respecte el mateix mes de 2016 i ha mogut 3,4 milions de tones

El moll de la Química, al Port de Tarragona El moll de la Química, al Port de Tarragona CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Octubre 2017 20:00

El Port de Tarragona ha mogut 3.429.375 tones durant el mes de setembre, xifra que el converteix en el millor setembre de la seva sèrie històrica, amb un creixement del 36,4% respecte el mateix mes de l'any anterior. El comportament del cru de petroli, vehicles, pinsos i farines i la càrrega general convencional són les múltiples causes d’aquestes dades tan excepcionals.

Resultats acumulats de gener a setembre de 2017
Pel que fa a les dades de tràfic marítim, en l’acumulat des del mes de gener fins al mes de setembre d’aquest any 2017, se situen en 25.157.172 tones, amb un creixement del 14,2% respecte del 2016.

El tràfic de petroli i productes petrolífers, amb un creixement del 20,6% i un total de 15,5 milions de tones, és un dels que registren un comportament més satisfactori durant els primers nou mesos d’aquest any. Els números també mostren un augment significatiu del tràfic de bestiar: un 29,3% si parlem d’unitats (271.899 caps) i un 63,9% si parlem de tones (46.596), amb major participació del boví. Pel que fa a la terminal de vehicles, s’han manipulat 149.618 unitats, un 30,5% més que en el mateix període de l’any anterior.

En tràfic de productes agroalimentaris, el Port de Tarragona és líder a la Mediterrània. Concretament, si ens fixem en els pinsos i farines, fins al setembre d’enguany s’han mogut 1,4 milions de tones, el que suposa un creixement del 25%. Una altra de les dades significatives és la de moviment de sal, amb un total de 315 mil tones, multiplicant per 3,5 les operacions de l’any anterior durant el mateix període.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: