El CF Reus s'enrrampa amb el Rayo Vallecano

Un Rayo molt superior s'imposa clarament a un CF Reus que avui ha ofert molts dubtes (0-2)

El lateral roig-i-negre, Jorge Miramón, ha estat un dels jugadors més actius del CF Reus El lateral roig-i-negre, Jorge Miramón, ha estat un dels jugadors més actius del CF Reus M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 15 Octubre 2017 11:56

El partit davant del Rayo Vallecano era important pel CF Reus ja que una victòria l'aproparia a la part de dalt i una derrota a la zona perillosa. És clar que un nou empat, tot i que representaria una jornada més sense conèixer la derrota, l'allunyaria poc a poc de la zona tranquil·la.

En uns primers minuts de tanteig, la primera oportunitat de gol ha arribat al minut 8 de la mà del Rayo. Adrián Embarba pica una falta al centre de l'àrea i la rematada de cap de Raúl de Tomás ha sortit lleugerament per sobre del travesser. Era un avís per a navegants. Al minut 11, una errada de al mig del camp de l'equip roig-i-negre permet robar la pilota a Raúl de Tomás, que la passa a Adrián Emarba, que ha fet un xut creuat que s'ha colat pel costat dret de la porteria de Badia (0-1). El Rayo s'avançava i el CF Reus vivia els seus pitjors moments damunt de la gespa.

I el Rayo, en comptes de defensar el resultat, insistia a crear problemes al Reus. Al minut 17, però, el CF Reus aconsegueix una mica de profunditat per la banda del lateral Jorge Miramón, serveix a Querol que centra a l'àrea petita perquè Máyor es llenci a rematar la pilota amb el cap, però aquesta surt a fora per ben poc. Era la primera ocasió de gol dels locals.

Quan semblava que el Reus es treia el son de les orelles, al minut 34, l'àrbitre assenyalar una falta molt discutida pels locals tot just a la frontal de l'àrea gran. L'encarregat de picar-la, Adrián Embarba, ha estabellat la pilota al travesser. Al minuy 38, Máyor ha hagut de sortir lesionat del camp i ha estat substituït per Lekic.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica de la primera. Un CF Reus voluntariós però espès en idees que intentava generar situacions de perill a l'àrea visitant i un Rayo que en tenia prou amb els seus contracops per fer mal a l'equip local. I així ha estat. Al minut 57, una altra pilota robada pel Rayo al mig del camp acaba amb un contracop ràpid que ha finalitzat Diego Aguirre davant la sortida de Badia amb un xut ras a la dreta del porter roig-i-negre. El Rayo matava el partit (0-2).

Les ocasions han estat comptades en aquesta segona part per les dues bandes . Al minut 73, Juan Cámara ha aconseguit fer una bona rematada des de l'exterior que ha sortit per sobre del travesser d'Alberto García. El CF Reus ho intentava des del servei de cantonada, com al minut 80, quan la rematada amb el cap de Lekic ha anat a les mans del porter. Edgar Hernàndez també ho ha intentat amb alguna rematada, però sense gaire perill.

Després d'aquesta derrota, el CF Reus se situa provisionalment catorzè, amb 12 punts, i s'apropa a la zona calenta de la classificació.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu (0): Edgar Badia, Álex Menéndez, Jesús Olmo, David Querol, Fran Carbia (Edgar Hernández,45'), Juan Domínguez, Atienza, Gus Ledes (Borja Fernández, 65'), Máyor (Lekic, 38'), Tito Ortiz i Jorge Miramón.

Rayo Vallecano (2): Alberto García, Amaya, Álex Moreno, Trejo, Embarba, Baiano, A. Ba, Raúl Tomás (Domínguez,76'), Cerro, Diego Aguirre (Manucho, 62'), Santi i Beltrán.

Gols: 0-1 (Adrián Embarba, 11'); 0-2, Diego Aguirre (57');

Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Comitè lleonès)

Estadi Municipal de Reus: 2.720 espectadors