Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d’Esports Constantí realitza la presentació oficial dels equips del club

La festa de presentació va reunir unes 180 esportistes del club de futbol constantinenc

Presentació dels equips del Centre d'Esports Constantí al Camp de Futbol Municipal de la Coma Presentació dels equips del Centre d'Esports Constantí al Camp de Futbol Municipal de la Coma CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Desembre 2017 10:58

El Centre d’Esports Constantí va celebrar dimecres 6 de desembre la presentació oficial dels equips que integren el club. Tal i com ja es va fer la temporada passada, la jornada va tenir un caire festiu i de celebració, amb inflables, jocs infantils i serveis de barbacoa ja des de bon matí al Camp de Futbol Municipal de la Coma. També es va poder veure part de l’exposició sobre els 50 anys del club, que es va estrenar amb èxit durant la darrera Festa Major d’Estiu.

Pel que fa a l’acte de presentació, els jugadors dels diversos equips que integren l’entitat va anar sortint al centre del terreny de joc un per un, i posteriorment hi va haver un torn de parlaments, amb la intervenció del president el club, Òscar Solé, i amb la presència de l’alcalde Óscar Sánchez i la regidora Meritxell Cano en representació de l’Ajuntament, a més de representants de la Federació Catalana de Futbol (FCF), com Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de la FCF, Rafael Pinedo, subdelegat per Tarragona, i Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès.

Seguidament, es va fer la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors, membres del cos tècnic i directius. El club de futbol constantinenc compta aquesta temporada 2017-2018 amb prop d’unes 180 fitxes federatives.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: