El Reus Deportiu ja lidera el seu grup a la Copa d'Europa

L'Oliveirense ha anat sempre a remolc del Reus Deportiu, que ha aconseguit una victòria de mèrit al pavelló portuguès (3-6)

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un gol, en una imatge d'arxiu Els jugadors del Reus Deportiu celebren un gol, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Dissabte, 09 Desembre 2017 18:54

Després de dues victòries consecutives a l'OK Lliga, el Reus Deportiu visitava aquesta tarda el Pavihao Dr. Salvatores Machado d'Oliveira de Azemeir (Portugal) per disputat el partit corresponent a la tercera jornada del Grup A de la Lliga Europea de Campions. Els homes de Jordi Garcia, -amb un partit menys-, eren segons de grup, amb 3 punts, i a un punt de l'Oliveirense. A més del lideratge del grup, també hi havia un altre alicient en joc. Els portuguesos tenien ganes de venjança ja que precisament van perdre la final de la Copa d'Europa davant del Reus Deportiu.

L'Oliveirense s'ha avançat en el marcador, però un minut més tard, Marc Torra ha empatat el partit (1-1). Més tard, els roig-i-negres s'han pogut posar per davant en el marcador gràcies a un gol d'Àlex Rodríguez (1-2), que ha arrodonit novament Torra amb un tercer gol (1-3). Així s'arribava al descans.

A la represa, els portuguesos han sortit connectats i han pogut retallar distàncies només començar la segona part (2-3). Durant bona part del segon temps, l'Oliveirense intentava marcar el gol de l'empat mentre el Reus mirava de buscar el quart gol que li donés tranquil·litat. I finalment ha arribat. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, Raúl Marín ha trencat el gel (2-4) i, un minut més tard, ell mateix ha anotat el gol de la calma (2-5). Els portuguesos encara han tingut temps de retallar distàncies (3-5), però, Albert Casanovas, des del punt de penal, ha sentenciat el partit (3-6).

Amb aquesta victòria, el Reus Deportiu aconsegueix el lideratge del Grup A, amb 6 punts, tenint en compte que encara li queda pendent jugar un partit ajornat davant del Viareggio.