Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic dona la llista de convocats per LaLiga Genuine i oficialitza el patrocini de BASF

Més de 300 persones han participat en la segona jornada de formació per a voluntaris de LaLiga Genuine

Els 16 integrants de l'equip que representarà el Nàstic a LaLiga Genuine Els 16 integrants de l'equip que representarà el Nàstic a LaLiga Genuine BASF ESPANYOLA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Gener 2018 17:43

A falta de deu dies per a l'arribada de LaLiga Genuine a Tarragona, el Nàstic ha organitzat avui un acte a les seves instal·lacions que ha tingut com a protagonistes als voluntaris de l'esdeveniment i, com no, als jugadors del Nàstic Genuine. Durant l'acte, s'ha oficialitzat el patrocini de BASF com partner oficial del Nàstic Genuine, s'ha celebrat la segona jornada de voluntariat grana i s'ha anunciat la llista dels jugadors convocats per a la cita que LaLiga Genuine prepara a Tarragona, a partir del 19 de gener.

Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona; i Carles Navarro, director general de BASF a Espanya han materialitzat la signatura oficial del conveni que vincula BASF amb el Nàstic Genuine com a patrocinador oficial de l'equip. Navarro i Andreu han fet lliurament als jugadors del Nàstic Genuine de la samarreta oficial que defensaran durant els dies de competició, amb el logotip de BASF en l'esquena.

Tot seguit ha començat la segona jornada de formació per a voluntaris. Més de 300 persones, procedents de l'institut Sant Pau, de l'institut Martí Franquès i de BASF, han rebut la equipació oficial per a la competició i han descobert què és el que passarà durant la segona etapa de LaLiga Genuine, quines seran les funcions i les seves ubicacions com a voluntaris dins de l'organització de la segona edició de LaLiga Genuine, que es celebrarà a Tarragona el 19, 20 i 21 de gener.

Abans de finalitzar la jornada ha arribat el moment més emotiu. Tocades les 17h, s'han donat a conèixer els 16 integrants de l'equip que representarà el Nàstic a l'esdeveniment de LaLiga a la fi de mes. Un a un els jugadors han anat saltant al pavelló, on han acabat amb una fotografia oficial de família.

Amb aquesta segona jornada acaba la formació del voluntariat grana i només queda esperar la inauguració de la segona edició de LaLiga Genuine que es celebrarà el 19 de gener a les 20:00 hores al Nou Estadi i la competició que es produirà al complex esportiu de Salou durant el 20 i 21 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: