Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Federació Internacional d’Atletisme homologa la pista de Campclar per les competicions internacionals

El nou Estadi d’Atletisme ja forma part del grup selecte d’instal•lacions atlètiques a nivell mundial

Imatge del projecte programat per millorar i adaptar l'estadi d'Atletisme de Campclar Imatge del projecte programat per millorar i adaptar l'estadi d'Atletisme de Campclar CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 10:36

La pista d’atletisme de Campclar ha rebut el certificat de homologada a les instal•lacions certificades internacionals, gràcies a la Federació Internacional d’Atletisme. L’homologació de l’estadi permet fer un salt qualitatiu per als entrenaments dels atletes i consolida Tarragona com a destinació esportiva, segons la consellera d’Esport, Elisa Vedrina.

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament, Javier Villamayor, ha manifestat que “aquesta certificació era indispensable per la celebració de les proves d’atletisme dels Jocs Mediterranis”, a més Villamayor ha volgut posar l’accent a què a partir d’ara el nou estadi d’atletisme forma part del grup selecte d’instal•lacions atlètiques a nivell mundial, el que permetrà a Tarragona organitzar qualsevol esdeveniment nacional i internacional de competicions atlètiques 

Els treballs que s’han efectuat han consistit en una remodelació integral que ha permès refer la pista, la graderia i els serveis auxiliars. Alguns dels elements més destacats són: la recta coberta de 80 metres, la nova torre de cronometratge electrònic, la sala mèdica i les grades fixes per a més de 1000 espectadors, entre d’altres.

La pista d’atletisme de Campclar està operativa des del 2 d’octubre de l’any passat. Les obres de millora han tingut un cost aproximat de 3 milions d’euros i han estat finançades per la Diputació de Tarragona i el Consejo Superior de Deportes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: