Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èlia Canales es proclama campiona d’Espanya de tir amb arc

L'arquera del Club de Tir amb Arc de Constantí es proclama campiona per tercera vegada consecutiva

L'arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, va guanyar el podi del campionat d'Espanya per tercera vegada consecutiva L'arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, va guanyar el podi del campionat d'Espanya per tercera vegada consecutiva CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 21:18

Diversos arquers del Club de Tir amb Arc Constantí van participar al campionat d'Espanya realitzat a la localitat asturiana de Langreo els dies 9, 10 i 11 de febrer. El pavelló asturià va acollir les competicions de les categories júnior, cadet, menor de catorze anys, i paralímpics. En la categoria cadet, Èlia Canales del Club de Tir amb Arc Constantí va tornar a guanyar la medalla d'or per tercera vegada consecutiva, revalidant el títol de campiona d'Espanya.

Al classificatori, després del llarg viatge i de molta pressió per part dels altres equips, va acabar en segona posició amb 548, lluny del seu propi rècord establert a la World Cup de Nimes d'ara fa un mes on va demostrar la seva categoria i el gran nivell en què es troba obtenint la medalla de bronze a la categoria júnior. Èlia Canales finalitza la temporada indoor després de guanyar els campionats de Catalunya, d'Espanya i ser bronze a la World Cup de Nimes 2018 on va batre el rècord de Catalunya amb 571 punts.

Per la seva banda, Maria Pitarch, a la categoria júnio,r es va classificar segona en la general amb 558 punts passant directament a vuitens on va caure davant Lucía Alejo de Castella i Lleó en un enfrontament on la sort va afavorir a Lucia malgrat merèixer guanyar Maria (que va guanyar per punts).

A la categoria infantil, destacar el debut d'Ester Bertran que després de passar el tall, va guanyar la gallega Laura Matesanz per 6-,2 sent eliminada per l'asturiana Alba Reigosa per 7-3. De l'escola de Tir amb Arc amb seu a Constantí destaquen la plata de Lucía Ramos i el bronze de Julia Galera.

Gran campionat per a les arqueres de Constantí, que al costat dels seus entrenadors David Calleja i Santos López, amb el soport de la psicòloga Lourdes Carrascón, ja comencen a preparar la temporada d'aire lliure amb els propers classificatoris per als campionats d'Espanya i d'Europa al març.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: