Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu frusta les opcions del CP Calafell de passar als vuitens de la Champions

Els reusencs, que ja estaven eliminats, s'han imposat als verds per 5-4

Imatge dels jugadors del Reus Deportiu celebrant un gols al Palau d'Esports Imatge dels jugadors del Reus Deportiu celebrant un gols al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2024 00:27

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat al CP Calafell per 5 a 4 en el partit corresponent a la penúltima jornada del grup A  -"grup de la mort"- de la Champions League. La victòria de l'equip roig-i-negre al Palau d'Esports deixa el conjunt del Baix Penedès pràcticament sense opcions de classificar-se per als vuitens de final de la màxima competició europea. 

El derbi d'aquesta nit ha estat molt vistós i amb opcions per ambdós equips, però el partit s'ha decidit en una segona part en què el Reus Deportiu s'ha mostrat pletòric.

El CP Calafell que, amb 5 punts, estava situat a tres punts de l'Sporting Portugal, no ha pogut aprofitar la derrota de l'equip portuguès contra el Benfica (3-1) per igualar el segon lloc del grup A.

Després d'aquesta cinquena jornada, la penúltima de la fase regular, el Benfica -classificat matemàticament com a líder del grup- encapçala el grup A, amb 12 punts; la segona posició l'ocupa l'Sporting Portugal, amb 8 punts; el tercer és el CP Callafell, amb 5 punts; i tanca el grup el Reus Deportiu, amb 3 punts, els primers que aconsegueixen en aquesta fase de grups.

Les poques opcions del Calafell per classificar-se en segona posició passarien per guanyar al Benfinca en la darrera jornada, en el partit que es jugarà al Pavelló Joan Ortoll, i esperar que l'Sporting perdi contra el Reus i que l'average de gols sigui favorable als del Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: