El CBT rep un fort correctiu a la pista del líder (93-60)

Els tarragonins han acusat les baixes de jugadors importants i no han tingut opcions davant del Sant Antoni

Imatge del partit Bàsquet Sant Antoni - CBT disputat aquesta tarda a Sa Pedrera (Eivissa) Imatge del partit Bàsquet Sant Antoni - CBT disputat aquesta tarda a Sa Pedrera (Eivissa) BÀSQUET SANT ANTONI
Dissabte, 10 Febrer 2024 18:42

L'Ibersol CBT ha caigut contra el Bàsquet Sant Antoni de forma clara en el partit disputat aquest dissabte a Sa Pedrera (93-60). Tot i la dificultat de jugar a la pista del líder, els tarragonins han acusat molt les baixes de jugadors importants com Artur Alaminos, Dani Tugores i Ferran Tugores.

El partit no ha tingut gaire història. Des del minut 0, els eivissencs han estat amos i senyors del parquet. Al primer quart, ja guanyaven per 33-14, una avantatge que han mantingut fins arribar al descans (52-36).

Els de Jorge Serna no han tingut opcions d'entrar en cap moment en el partit. Al final del tercer període, el marcador era de 71-45 favorable al Sant Antoni, que ha acabat guanyant per un contundent 93-60.

Després d'aquesta jornada, el CBT es manté en la tretzena posició de la LEB Plata "Est", amb un balanç de 6 victòries i 13 derrotes.