Repartiment de punts entre la Pobla i el Prat (0-0)

El filial grana ha dominat el partit de principi a final, però li ha falta encert en els metres finals

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - AE Prat, disputat aquest migdia al Municipal Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - AE Prat, disputat aquest migdia al Municipal CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 11 Febrer 2024 18:05

El CF Pobla de Mafumet ha empatat davant l'AE Prat (0-0) en el partit disputat aquest migdia a l'Estadi Municipal. El filial grana ha dominat l'encontre, però no ha estat prou encertat per resoldre el partit.

L'inici del partit ha estat trepidant. La Pobla ha disposat de nombroses ocasions per marcar durant els deu primers minuts, de la mà de Santi Guzmán i Danilo. Al minut 29, una gran jugada d'estratègia de la Pobla entre Arnau Sans i Santi Guzmán ha trobat a Marcel Céspedes a la frontal de la gran, però el  seu xut ha sortit desviat.

El conjunt pobletà continuava atacant sense parar. Al minut 42, el filial grana ha tingut una doble oportunitat per marcar. Primer, un xut de Marcel que ha refusat el porter i, la segona, una rematada amb el cap de Robledo a l'àrea petita que ha sortit desviada. Amb l'empat a 0 s'arribava al descans.

A la segona part, el guió del partit no ha canviat gaire. El CF Pobla de Mafumet ha disposat de les ocasions, però li ha faltat la fortuna del gol. Un xut potent de Céspedes, al minut 47, o l'u contra u de Santi Guzmán, al minut 55, han estat algunes de les oportunitats més clares dels locals.

Ja al minut 90, una rematada de Quirós que s'ha estabellat al pal ha estat la última ocasió de perill de la Pobla.

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa onzè classificat del Grup V de la Tercera Federación, amb 26 punts.