El CP Calafell s'imposa al Girona per 4 a 1

Els verds segueixen en ratxa i mantenen una setmana més la tercera plaça a l'OK Lliga

Els jugadors del CP Calafell celebrant la victòria al final del partit Els jugadors del CP Calafell celebrant la victòria al final del partit CP CALAFELL
Diumenge, 11 Febrer 2024 20:39

El CP Calafell s'ha imposat al Girona HC per 4 a 1 en el partit disputat aquest diumenge al Joan Ortoll

Joan Pascual ha obert la llauna amb un gol matiner, quan només s'havien jugat 25 segons de partit (1-0). A la primera part hi ha hagut alternatives per part d'ambdós conjunts, però els porters han mantingut a ratlla als davanters. Amb aquesta avantatge inicia s'arribaria al descans.

Ja al segon temps, al minut 31, el capità Arnau Xaus ha fet el segon gol pel Calafell (2-0). Al 36', el jugador del CP Calafell Oriol Vives  veu la targeta blava i Marc Vázquez ha anotat la falta directa (2-1), que escurçava distàncies pel Girona.

Al minut 42, arriba la desena falta d'equip del Girona i Xaus ha trasformat la corresponent falta directa (3-1). Finalment, al 46', Pascual ha fet el seu gol capicua fent pujar el 4-1 definitiu al marcador.

Gràcies a aquesta nova victòria, el CP Calafell es cosolida a la tercera posició de la Parlem OK Lliga, amb 31 punts.