Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitzen les obres d’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània

El conseller d’Esports, Berni Álvarez, ja ha visitat una instal·lació que compleix amb les condicions per acollir competicions professionals

Imatge del remodelat camp de rugbi de l'Anella Mediterrània Imatge del remodelat camp de rugbi de l'Anella Mediterrània AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2024 11:41

El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha visitat aquest dilluns al matí el camp de rugbi de l’Anella Mediterrània on ja han finalitzat les obres d’adequació, les quals han comptat amb un pressupost de 498.086,36 € amb l’IVA inclòs i van començar el passat 6 de novembre a càrrec de l’empresa Fieldturf Poligras S.A.

La principal actuació dels treballs duts a terme en els darrers tres mesos ha estat la substitució de la gespa natural per gespa artificial i també s’han fet diverses accions de millora encaminades, sobretot, a incrementar la seguretat dels esportistes. Un cop finalitzades les obres, els membres del Club Rugby Tarragona ja van poder estrenar les noves instal·lacions ahir a la tarda.

Álvarez ha subratllat que “es tracta d’una demanda molt esperada que per fi s’ha fet realitat: Tarragona disposa d’un camp de rugbi amb les dimensions i les característiques requerides per rebre l’homologació per part de la Federació Espanyola de Rugbi i acollir competicions professionals de primer nivell, d’àmbit nacional i internacional”. A més, apunta que “s’espera que la certificació World Rugbi arribi en les pròximes setmanes.

Álvarez ha recordat que encara queda camí per recórrer, ja que “fa mesos que estem treballant per la creació d'un espai adjacent al camp amb grades i vestidors. Es tracta d'un projecte que té un pressupost de 880.000 euros i pel qual estem a l'espera de la resolució dels fons europeus Next Generation. De fet, el pressupost municipal ja compta amb una partida de més de 250.000 euros per aquesta iniciativa".

Per la seva banda, el president del Club de Rugby Tarragona, Matías Segura, ha mostrat la satisfacció del club per disposar d'un camp de rugbi renovat, "una reivindicació històrica que s'ha fet realitat". "La finalització d'aquestes obres suposa un punt d'inflexió molt important pel club i situa a Tarragona en l'elit dels camps de rugbi que hi ha a Catalunya".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: