Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell tampoc serà als quarts de final de la Champions League

En la última jornada de la fase de grups, els verds van caure a casa per 0 a 3 contra el Benfica i el Reus Deportiu, ja eliminat, perdia per 3-2 amb l'Sporting, a Lisboa

Imatge del partit CP Calafel - Benfica disputat dijous al Joan Ortoll Imatge del partit CP Calafel - Benfica disputat dijous al Joan Ortoll CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2024 10:58

Els dos equips representants de la Catalunya Sud a la fase de grups de la Champions League d'hoquei, Reus Deportiu i CP Calafell, han caigut eliminats pels dos equips portuguesos que completaven l'anomenat "grup de la mort", Benfica i Sporting Portugal. Ni Reus ni Calafell seran a quarts de final.

En la última jornada de la lligueta disputada aquest dijous, el Reus Deportiu -que ja estava eliminat- va caure a la pista de l'Sporting Portugal per 3-2, mentre que el CP Calafell també va perdre al Joan Ortoll per 0-3 davant l'hegemònic Benfica. Cal recordar que el Calafell necessitava un miracle per classificar-se, que passava per guanyar el Benfica i esperar que el Reus aconseguís la victòria a la pista de l'Sporting. Finalment, no va passar ni una cosa ni l'altra, i tant els del Baix Penedès com els del Baix Camp van acomiadar-se ahir de la màxima competicio europea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: