Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria colossal (0-1)

Els de Dani Vidal se sobreposen a un terreny de joc i climatologia advers i recuperen el lideratge momentàniament

Imatge de Pol Domingo en una acció del partit Imatge de Pol Domingo en una acció del partit NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Dissabte, 02 Març 2024 18:23

El Nàstic torna al camí de la victòria. Els de Dani Vidal han aconseguit tres punts d’or després d’imposar-se al CD Arenteiro, a un terreny de joc en molt males condicions i una climatologia adversa. Els grana tornen, momentàniament, a la primera posició.

Dani Vidal sortia Espiñedo amb un onze amb diversos canvis, les baixes i la derrota de la setmana passada han incitat que el tècnic tarragoní tornés a apostar per Pol Domingo al lateral dret i Marc Fernández ocupant la posició de Pablo, que s’ha quedat a Tarragona complint cicle de targetes.

Els grana han començat el partit amb molta serietat, demostrant capacitat d’adaptació en qualsevol context i entenent com havien de jugar per tenir opcions de doblegar al conjunt local. De fet, Marc Fernández no ha trigat a tenir la primera oportunitat del partit, amb un xut que ha pogut atrapar Diego.

El davanter català, juntament amb Godoy i Mula, ha estat un autèntic malson per la defensa gallega i creant perill sempre que tenia l’oportunitat. Després d’una gran conducció i controlar de manera magistral els tempos de la jugada, Fernández ha habilitat a Godoy per batre a Diego, però l’intent del canari ha acabat sortint a servei de cantonada.

L’atacant cedit per l’Alavés ha tornat a gaudir d’una opció claríssima per avançar als tarragonins; Mula ha tornat a exhibir qualitat per filtrar la pilota a Godoy, que ha rematat desviat després que l’estat de la gespa li jugués una mala passada.

Les condicions precàries del terreny de joc tampoc beneficiaven a l’Arenteiro, ja que han estat a punt de patir un ensurt en forma de gol visitant. Diego ha anat a refusar una pilota, que s’ha frenat a causa de l’acumulació d’aigua, Godoy ha estat el més murri de la classe per robar i xutar, però la definició ha estat neutralitzada pel defensor del conjunt d’O Carballiño, en la que ha significat l’última acció de la primera meitat.

Després del pas de vestidors i les xerrades tècniques, el Nàstic no ha variat el seu pla de partit i ha sortit a buscar el primer del partit. Només han hagut de passar cinc minuts perquè els de Dani Vidal obtinguessin la recompensa, en una acció a pilota parada, Mula ha posat la pilota a l’àrea, després de diverses pentinades, ha caigut a peus de Marc Fernández que ha aconseguit batre a Diego (0-1). Gol de “9” pur d’un dels capitans de l’equip quan més es necessitava.

El gol ha suposat una injecció de cloroform pel partit, el Nàstic estava molt ben plantat a la superfície de joc i l’Arenteiro no era capaç de trobar esquerdes a la defensa grana.

En els últims minuts, Varo ha hagut de ser providencial per aturar dues arribades del conjunt local. Encara més providencial ha acabat sent Borja, que s’ha interposat entre Chacón i l’empat per assegurar que els tres punts cap a Tarragona.

Amb el temps ja totalment complet, el col·legiat del partit ha decidit expulsar a Dani Vidal amb vermella directa, després que l’entrenador tarragoní protestés la posició de servei d’un fora de joc.

El Nàstic, amb aquesta victòria, torna a pujar a la primera posició a l’espera de saber el resultat del partit del Deportivo de La Coruña. Precisament els gallecs seran els següents en passar pel Nou Estadi Costa Daurada, diumenge 10 a les 12 h.

Un partit on el Nàstic es jugarà el lideratge sense el seu arquitecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: