El CB Valls es retroba amb la victòria a la pista del Martorell (73-95)

A partir dels segon parcial, els vallencs han dominat el joc i el marcador

Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Valls Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 10 Març 2024 15:45

Després de tres jornades sense aconsguir guanyar, el Club Bàsquet Valls s'ha retrobat avui amb la victòria amb un gran triomf a la pista del CB Martorell (73-95).

El CB Martorell ha tingut un bon inici de partit i s'ha imposat per 20-15 al primer quart. El CB Valls ha reaccionat al segon període amb un parcial de 16-26 que l'ha permès capgirar el marcador abans d'anar al descans (36-41).

A la segona meitat, els vallencs ha continuat augmentant el seu avantatge, que al final del tercer període ja era de 45-61. Al darrer quart, el CB Valls ha confirmat la seva victòria per 73-95.

Després d'aquesta jornada, el CB Valls es manté tercer del grup C-A de la Lliga EBA, amb 15 victòries i 7 derrotes.